The Play That Goes Wrong i London

The Play That Goes Wrong i London

Billetter til The Play That Goes Wrong

The Play That Goes Wrong er et hysterisk morsomt stykke, hvor alt, som er planlagt, overhovedet ikke forløber som planlagt. Vi træder ind i fortællingen, inden tæppet er gået op, og følger et teaterselskab, som forsøger at sætte deres årlige forestilling op. Netop i år opføres et mordmysterium fra 1920’erne … men det går ikke rigtig, som de havde forestillet sig.

 

Mobile E-ticket
Billets à partir de30 €

À propos

OM FORESTILLINGEN

The Play That Goes Wrong er et hysterisk morsomt stykke, hvor alt, som er planlagt, overhovedet ikke forløber som planlagt. Vi træder ind i fortællingen, inden tæppet er gået op, og følger et teaterselskab, som forsøger at sætte deres årlige forestilling op. Netop i år opføres et mordmysterium fra 1920’erne … men det går ikke rigtig, som de havde forestillet sig. Et mord er begået, og der er flere mistænkte … men pludselig begynder scenen at falde sammen, skuespillerne forsvinder, og rekvisitterne mangler ... ja alt går galt. Når de at løse mysteriet, inden det hele falder fra hinanden?

Dette komiske kaos beskrives som en blanding af ”Halløj på Badehotellet” (Fawlty Towers) og ”Mousetrap” og har vundet flere priser:

2017 Broadway World Winner for Best New Play
2017 Broadway.com Winner Favourite New Play
2015 Olivier Award Winner for Best New Comedy
2015 BroadwayWorld UK Winner for Best New Play
2014 WhatsOnStage Award Winner for Best New Comedy

Fournisseur de billets garanti

Nous avons une relation de 30 ans pour fournir des billets pour les matchs de Premier League. Vous êtes entre de bonnes mains.

Réserver des billets

Nombre de billets

Date

Heure

Vous voulez vous inscrire à notre Newsletter?

Inscrivez-vous aujourd'hui et nous vous enverrons les dernières offres promotionnelles, les mises à jour de vos événements préférés et bien plus encore...