Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Oplev en heldagstur til det naturskønne Cotswolds i det engelske landskab med udendørs picnic og besøg i Oxford med det berømte universitet.

Tag med på en heldagstur, der starter i det naturskønne område Cotswolds, hvor I besøger den charmerende og livlige lille by i hjertet af området. Her får I tid til at spise frokost på den klassiske engelske pub, som er inkluderet i prisen, og gå en tur i de fantastiske omgivelser, hvis vejret tillader det.

Turen tager cirka 10 timer og køres med bus, men indeholder også gåture i selskab med guiden. Under de dele af turen, der foregår uden for bussen, anvendes det topmoderne VOX Radioguide®-system, hvor du får dit eget headset, så du ikke går glip af noget af det, guiden fortæller.

À propos

Frokost i Cotswold inkluderet i prisen.

Nøjagtig information med mødested og -tidspunkt samt telefonnummer til Evan Evans står på den voucher, du modtager via e-mail efter bestilling og betaling.

Fournisseur de billets garanti

Nous avons une relation de 30 ans pour fournir des billets pour les matchs de Premier League. Vous êtes entre de bonnes mains.

Réserver des billets

Oups ! Il semble que ce produit soit actuellement en rupture de stock. Nous nous excusons pour tout désagrément que cela pourrait causer. Cependant, n'hésitez pas à nous contacter pour plus d'informations sur la disponibilité, les alternatives ou toute autre question que vous pourriez avoir.

Vous pouvez nous contacter via notre chat en ligne ou en écrivant à info@toptourisme.com, et nous vous répondrons dès que possible.

Vous voulez vous inscrire à notre Newsletter?

Inscrivez-vous aujourd'hui et nous vous enverrons les dernières offres promotionnelles, les mises à jour de vos événements préférés et bien plus encore...